Startsida

Mitt förlag

Ronny Mikael

Bokomslag

Dikter ur boken

Livsfilosofi

RK/HV

Nära Till Hands

Massagemetoder

Kuriosa

Lästips

Goda råd

Nyttiga länkar

 

Jag har inte bott vid en landsväg i hela mitt liv, däremot i Stockholms län, på flera olika orter. Lagom innan vi gick in i ett nytt årtusende flydde jag bullret och hetsen i Stockholm. En anledning till flytten var att komma ifrån alla engagemang som jag hade. Det är svårt att bromsa när allting bara känns kul och man är uppskattad i allt man gör. Jag kände det som att jag skulle fastna i en framgångsfälla om jag inte gjorde något radikalt. En annan anledning till min flytt var att få komma nära min son som då bodde i Västervik. Jag tajmade min flytt så perfekt att jag hann fira in det nya millenniet tillsammans med honom. Västervik blev verkligen en lisa för min själ. Eftersom jag är en "eldsjälsmänniska" så behöver jag andrum ibland och det fick jag i min nya hemstad. I februari 2004 flyttade jag till Norrköping, en helt underbar stad. Dit flyttade jag för att komma närmare min träning. Jag åkte dessutom ofta och hälsade på min son som återvände till Stockholm. Vi firade faktiskt in år 2004 tillsammans, då vi såg det fantastiska fyrverkeriet över Stockholm stad. Det är jag glad för.
 

Efter att ha gjort en avstickare på några år i Stockholm, 2006-2009, har jag återvänt till Norrköping. Jag har också gått tillbaka till att arbeta med ungdomar, ett arbete som i högsta grad är meningsfullt för mig. Kanske har jag funnit min landsväg till slut.

 
Jag har en ganska liten familj. Det är min yngre syster, hennes man och deras lilla tjej samt min mamma. Min systerdotter är ny i familjen. Hon kommer från Kina och är född 2002. Jag hade glädjen att få vara mamma i nästan 27 år. Min son kom till världen en frostig septemberdag 1977. Tyvärr finns han inte kvar i livet. Han gick bort i augusti 2004, genom suicid. Vill du läsa mer om honom och boken jag skrivit är det bara att klicka på hyperlänkarna till vänster.

  Det här är min älskade son:

  Min son är född 1977, i Jungfruns tecken       

Kortet är taget 2000

Ansvarig för denna sida:
Monica Petersson


Sidan blev redigerad
2009-02-28

 

Synpunkter? Skicka e-post till:
monica@livetsunder.se